• تاریخ : ۲۲ام شهریور ۱۳۹۶
  • موضوع : کتاب

طرز تهیه یک پیش غذای سبک و خوشمزه و مقوی برای انواع جشن و مهمانی

مواد لازم :

سیب زمینی دو عدد بزرگ
تخم مرغ یك عدد
شوید خشك یك قاشق غذاخوری (تازه سه قاشق)
ماهی سالمون ١٠٠ گرم
پنیر فتا ٥٠ گرم
نمك، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و پودر انبه خشك
(دوعدد تخم مرغ و یك لیوان آرد سوخاری)

رسپی کراکت سیب زمینی و سالمون

طرز تهیه :

سیب زمینی ها رو ترجیحاً با فر، مایكروویو و یا هر روشی كه میخواین بپزین، وقتی خنك شد بكوبینش، ماهی سالمون رو به هر روشی كه میخواین بخارپز، سرخ و یا آبپز كنین(من كف تابه رو كمی چرب كردم، ماهی رو با سیر رنده شده، كمی نمك، زردچوبه و فلفل سیاه آغشته كردم و داخل تابه گذاشتم درب تابه رو بستم تا بخار پز و كمی سرخ بشه).

تخم مرغ، ادویه جات، پنیر، سیب زمینی، شوید و ماهی رو با چنگال مخلوط كردم طوری كه خیلی له نشه و بعضی قسمتاش تكه ای باشه، بعد داخل آرد سوخاری، تخم مرغ و دوباره آرد سوخاری بغلطونید و تو روغن غوطه ور سرخ كنین.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما