• تاریخ : ۲۹ام دی ۱۳۹۶
  • موضوع : کتاب

تو هوای سرد هیچی اندازه یه سوپ خوشمزه و مقوی نمیچسبه، اگر موافقید پس دست به کار بشید و یه سوپ غلیظ مقوی آماده کنید و لذت ببرید.

مواد لازم :

کلم بروکلی ۳۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد متوسط
سیب زمینی ۱ عدد کوچک
هویج ۱ عدد متوسط
سیر ۱ حبه
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
آب نصف لیوان
پنیر چدار کاله ۸۰ گرم
پنیر گودا کاله ۵۰ گرم
روغن و کره جمعا ۳ ق غ
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه به میزان لازم

سوپ بروکلی با پنیر چدار و گودا

طرز تهیه :

گل
های بروکلی را از ساقه جدا کنید و در ظرفی آب به همراه کمی سرکه ریخته و
بروکلی را در آن قرار دهید تا ضدعفونی شود و حشرات و کرم های ریز آن خارج
شود بعد از ۱۰ دقیقه آبکشی کنید.
ساقه های بروکلی و هویج و سیب زمینی را خرد کنید.
پیاز
را نگینی خرد کنید و به همراه کره و روغن کمی تفت دهید تا سبک شود سپس
بروکلی و هویج و سیب زمینی را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید و برای ۵
دقیقه روی شعله ملایم رو به متوسط قرار دهید و گاهی هم بزنید تا کمی نرم
شوند.
سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید.
آب
و شیر را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به نقطه جوش برسد سپس درب
قابلمه را بسته و حدود ۴۵ دقیقه زمان دهید تا مواد با شعله ملایم بپزند و
نرم شوند.
گلچه های بروکلی را به همراه یک قاشق روغن در تابه تفت دهید تا کمی نرم و برشته شوند.
پنیر
چدار و گودا رنده شده را با هم مخلوط کنید و قاشق قاشق به قابلمه اضافه
کنید و همزمان با گوشتکوب برقی محتویات را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
میتوانید محتویات قابلمه را با مخلوط کن یکدست کنید.
سپس گلچه های بروکلی را اضافه کنید و با دستگاه هم بزنید تا تعدادی از آنها ریز شوند و بقیه هم درشت باقی بمانند.
در نهایت باز هم نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و بلافاصله سوپ را به صورت گرم سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری پودر خردل به این سوپ اضافه کنید.
سوپ را با کمی بروکلی تفت داده شده و پنیر چدار و زرشک تزیین شده است.

اگر این رسپی برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید.‌‌تهیه و تولید مجله اینترنتی کتاب صورتی ؛ این رسپی توسط سرآشپز مخصوص مجله اینترنتی کتاب صورتی خانم رضازاده تهیه شده است > آدرس اینستاگرام 

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما